درباره وبلاگ


سلامی چو بوی خوش هیدروکربن های آروماتیک! اینجانب علی باقرپور رتبه 61 کنکور و فارغ التحصیل ارشد شیمی کاربردی از دانشگاه امیرکبیر با پنج سال سابقه مشاوره، دوره های مختلف مشاوره تحصیلی و شغلی را از اساتید دانشگاه های مختلف در رشته های روانشناسی، مشاوره، علوم تربیتی، برنامه ریزی درسی و مدیریت آموزشی گذرانده ام. سایت تخصصی مشاوره: www.alibagherpour.ir
موضوعات
کنکور ارشد مجموعه شیمی

در این مبحث برای هر ماده غذایی طبعی در نظر گرفته شده است. در واقع مفهوم گرمی و سردی غذا آن است که آن غذا، گرم‌تر یا سردتر از بدن انسان است و بسته به مزاج مصرف‌کننده، تأثیراتی را در بدن فرد ایجاد می‌کند. از آنجایی که حفظ تعادل مزاج ضامن سلامتی است، دریافت غذاهای سرد و گرم باید متناسب با مزاج افراد صورت گیرد، به عنوان مثال مزاج سرد با دریافت غذاهای گرم به تعادل خود نزدیک می‌شود. قبل از وارد شدن به این بحث لازم است مختصری راجع به مزاج‌های چندگانه افراد صحبت کنیم:



ادامه مطلب ...


برچسب:, :: ::  نويسنده : علی باقرپور

طبع گرم به معنای آن است که چه میزان انرژی در مواد و عناصر وجود دارد، اگر مواد غذایی دارای عناصر فعال و پرانرژی باشند مانند قندها، چربی‌ها و پروتئین، این مواد دارای طبع گرم است. به طور کلی مواد انرژی‌زا دارای طبع گرم است و موادی که دیرهضم بوده و مدت زمانی طول می‌کشد تا انرژی آن به دست آید، دارای طبع سرد است.

از طرفی موادی که بلافاصله بعد از ورود به بدن باعث ایجاد و تولید آنزیم‌های فعال می‌شود، دارای طبع گرم است و موادی که دیرتر این کار را انجام می‌دهد، دارای طبع سرد است.

موادی که کبد را فعال می‌کنند، دارای طبع گرم بوده و موادی که کبد را آرام می‌کند، طبع سرد دارد.

موادی که باعث تولید و ترشح صفرا می‌شود، دارای طبع گرم است و موادی که نیاز به صفرا نداشته و نیاز به سودا و اسید دارد، دارای طبع سرد است.



ادامه مطلب ...


صفحه قبل 1 صفحه بعد